Kemoterápiás kezelés, mellékhatások enyhítése AHCC-vel

A kemoterápiás kezelés egyes szerveink (a gyorsabban szaporodó) sejtjeire fokozottabban hat, ezért lépnek fel szinte minden esetben a rák tünetei mellett bizonyos gyógyszer mellékhatások is.

kemoterapia-mellékhatás-ahcc

A kemoterápia leggyakoribb mellékhatásai:

hányinger, hányás, szájszárazság, izérzés zavara. Az emésztés egyéb zavarai is kísérhetik a Read More

A tavaszi fáradtság elveszi az életkedvét is? Turbózza fel szervezetét Mecelium-mal!

A tavaszi fáradtság nem betegség, csak egy átmeneti, kellemetlen állapot, amelyet a téli időszak velejárói idézek elő. Meleg napsütéssel köszönt Önre a tavasz, mégis erőtlennek, kedvetlennek érzi magát?

tavaszi fáradtság-mecelium

Egyre több lehetőség nyílik kiváló szabadidős, szabadtéri tevékenységekre, Ön mégis inkább a Read More

Májrák? Az AHCC kiváló májregeneráló, remek kiegészítése lehet a rákterápiának

A májrák sajnos számos esetben csak előrehaladott állapotban derül ki, emiatt lesz halálos kimenetelű. Sokszor előfordul az is, hogy a más szervet megtámadó rákbetegséget a májban képződött áttétből fedezik fel.

majrak-mecelium

Európában nem tartozik a leggyakoribb rákfajták közé (más kontinenseken gyakoribb), a halálos kimenetelű betegségek között viszont a dobogós 3. helyet foglalja el. Gyakoribb férfiak körében. Gyakori kiváltó oka a Read More

Daganatterápia étrend kiegészítés része Japánban az AHCC. Hallott már róla?

Cikkünkben az AHCC gyógygomba kivonat rákellenes és egyéb hatásmechanizmusait ismertetjük közérthető formában. A daganatos betegségek kezelésére szerte a világon számos gyógykészítményt ajánlanak.

mecelium-ahcc-daganatos-beteg

 

Mitől egyedülálló és hogyan is segítheti a készítmény kiemelkedően magas AHCC hatóanyaga a szervezet egészséges működésének helyreállítását, megőrzését vagy akár Read More

Hogyan előzhető meg AHCC fogyasztásával a rák kialakulása?

Valójában a rák kialakulása kifejezés helytelen, hiszen minden ember testében található bizonyos mennyiségű rákos sejt, ezt már tudjuk az orvosi kutatásoknak köszönhetően, mégsem lesz mindenki rákos beteg.

rákos sejt-rákos beteg-ahcc

Felmerül a kérdés: hogyan lehetséges az, hogy az egyik ember vígan él, míg mások csak nagyon Read More

Influenza, vírusos megbetegedés kínozza? Segítse immunrendszerét AHCC-vel!

Az AHCC egy kiváló immunerősítő hatóanyag, de sokkal több is ennél. Gyógygombákból előállított hatóanyag kivonat, mely kiváltja a szervezetben a fehérvérsejtek és az ölő (killer)  sejtek aktivizálódását, elősegítve a vírusok, (pl. influenza) baktériumok, paraziták mielőbbi ártalmatlanná tételét.

Influenza-ellen-AHCC-gyogygomba-kivonat

Immunmodulátor, ami azt jelenti, hogy mind a született, mind pedig a Read More

Sok a stressz? Erősítse szervezetét kiemelten magas AHCC tartalmú gyógygomba kivonattal!

 

Napjaink közegészségügyi állapotai Európa-szerte elkeserítőek: a daganatos betegségek magas száma, a depressziós, stressz okozta betegségek óriási aránya jellemzi sajnos a magyar állampolgárokat is.

stressz-ahcc

Ez mind-mind olyan kóros állapot, amely elsősorban a nem megfelelő életvitelből fakad.Az egészséges táplálkozás, a mentális egészség, a nyugalom, a Read More