Hogyan alakul ki a bőrgomba, amelynek kellemetlen tünetei a legkülönbözőbb testrészeinken okoznak igen kellemetlen tüneteket? (fejbőr, láb, kéz, szakáll, hajlatok stb.)?

borgomba-mecelium

A gombák, baktériumok jelenléte szervezetünkben normális, természetes, sőt

szükséges is! Bőrünket, legnagyobb szervünket természetes emulzió védi, amelyet a klórozott víz, a különböző vegyszerek, tisztító és tisztálkodó szerek leoldanak, így bőrünk védelem nélkül maradva kiszolgáltatottabb a különböző gomba, vírus és baktérium okozta fertőzéseknek.

A szintetikus gyógyszerek többsége csak ideig-óráig megoldás a panaszokra. Az agresszívebb, belső gyógyszerkezelés hátránya pedig, hogy a jótékony gombákat is kipusztítják a kártékony hatásúakkal együtt.

A bőrgomba elleni természetes alapú kezelések arra irányulnak, hogy a normális állapotokat helyreállítsák a szervezetben. Az immunrendszer és a bőr védelmi rendszerének normális egyensúlyát helyreállítva, az egészséges bőrfelszíni emulziót újraépítve, feltöltve a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal és vitaminokkal testünk képes lesz a fertőzések legyőzésére.

Első lépésként tehát az egészséges bőrfelszíni emulzió visszaállítása érdekében cselekedjünk. Az egészséges bőrfelszín megőrzéséért kerüljük a nagyon klóros vizet, vagy minél kevesebbszer vegyük igénybe. Tisztálkodásra lehetőség szerint használjunk természetes tisztálkodó szereket.

Sokféle természetes készítmény van forgalomban természetes szappanoktól tusfürdőkig, illetve természetes (kevés szintetikus szert tartalmazó) tisztítószereket (mosogatószer, mosószer) is vásárolhatunk. Másik megoldás tisztálkodási szokásaink megreformálása (nem szükséges túlzásba vinni a természetes szerekkel való tisztálkodást sem!).

Az immunrendszer és egyben a bőr immunrendszerének visszaállítása a második lépés, amely immár a megfelelő természetes készítményekkel folyamatosan fenntartható.

Az AHCC, a MeCelium hatóanyaga természetes mechanizmusok révén állítja vissza az immunrendszer megbomlott egyensúlyát, a megfelelő tápanyagellátást a szervezetben és mivel nem pusztítja el a még meglévő, jótékony hatású gombákat sem, sokkal hatékonyabb és veszélytelenebb is, mint antibiotikum kúra után a feleslegesen elpusztított bélflóra újraépítése.