Az AHCC egy kiváló immunerősítő hatóanyag, de sokkal több is ennél. Gyógygombákból előállított hatóanyag kivonat, mely kiváltja a szervezetben a fehérvérsejtek és az ölő (killer)  sejtek aktivizálódását, elősegítve a vírusok, (pl. influenza) baktériumok, paraziták mielőbbi ártalmatlanná tételét.

Influenza-ellen-AHCC-gyogygomba-kivonat

Immunmodulátor, ami azt jelenti, hogy mind a született, mind pedig a

szerzett immunitást képes munkára fogni, kiváltva a megfelelő immunválaszt.

Az influenza szinte “ledönti” az embert a lábáról, hosszú időre kényszerpihenőt parancsolva, nem is beszélve a szövődményekről.

Ha táplálékunk részévé tesszük az AHCC-t tartalmazó kivonatok, készítmények bármelyikét, miután elkaptuk az influenzát, gyorsabb felépülésre számíthatunk, jó eséllyel szövődmények nélkül. Ha pedig megelőzésként fogyasztjuk, akár el is kerülhetjük az influenza kellemetlen tüneteit, megőrizve erőnlétünket, vitalitásunkat.

Szervezetünk erős és sok mindennel meg tud birkózni, de oly sok mindennel vagyunk kénytelenek terhelni is–még egészségtudatos, aktív életmód mellett is- hiszen pl. a nyersanyagokban, kozmetikumokban, vízben, levegőben lévő káros anyagok jelentős részéről nincs is tudomásunk sok esetben.

Az AHCC ebben is segít! Ha ezeket a méreganyagokat elkerülni nem is tudjuk, arra van lehetőségünk, hogy megszabadítsuk tőle szervezetünket. Az AHCC rendkívül hatékonyan támogatja a máj méregtelenítő munkáját, ezzel is elősegítve a szervezet tehermentesítését. Jótékony hatású a bélflórára is, ami szintén kiemelkedő fontosságú. Az antibiotikumok szedése miatt legyengült immunrendszer mielőbbi felépülésében is segíthet.

Japánban már régóta alkalmazzák az AHCC-t a rákterápiában is, még a végső stádiumban lévők számára is élhetőbb életminőséget jelent. Kiküszöbölhetjük vele a kemoterápia kínzó mellékhatásait, evvel is segítve testileg-lelkileg elviselni a betegeknek ezt a nehéz időszakot.