A májrák sajnos számos esetben csak előrehaladott állapotban derül ki, emiatt lesz halálos kimenetelű. Sokszor előfordul az is, hogy a más szervet megtámadó rákbetegséget a májban képződött áttétből fedezik fel.

majrak-mecelium

Európában nem tartozik a leggyakoribb rákfajták közé (más kontinenseken gyakoribb), a halálos kimenetelű betegségek között viszont a dobogós 3. helyet foglalja el. Gyakoribb férfiak körében. Gyakori kiváltó oka a

májzsugor, (alkoholizmus vagy vírusfertőzés miatt) a májgyulladás, bizonyos anyagcsere betegségek, hosszantartó mérgezésnek való kitettség.

Magyarországon az alkoholizmus által kiváltott májrák áll a statisztikák élén, ahogyan maga az alkoholizmus is Magyarországon egy igen súlyos és gyakori népbetegség.

A kezelésnek több módszere ismert, bármelyiket választja is a beteg, a természetes kiegészítő terápia mindenképp ajánlott. Ennek remek alternatívája lehet a Mecelium.

A Mecelium gyógyhatású készítmény egyedülálló AHCC tartalmával emelkedik ki a többi táplálék kiegészítő közül. Az AHCC hatóanyag legfontosabb eleme az alfa-glükán, amely csak speciális eljárás révén állítható elő a gyógygombák fonálzatából. Könnyebben, gyorsabban szívódik fel, ezáltal hatékonyabb, mint a szintén erős immunerősítőként ismert, nagyobb molekulaméretű béta-glükán. Az AHCC hatóanyag aktiválja vagy fokozza a vírus és mikroorganizmus-ellenes ún. „gyilkos-sejtek” tevékenységét, visszaállítva, megerősítve ezzel a szervezet természetes védekező képességét. A Mecelium ezen kívül más szervekre is jótékony hatást fejthet ki.

Az alfa-glükán sikeres kinyerése hatalmas orvosi áttörés, nagy sikerrel alkalmazható a rákterápiában és a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésében, esélyt kínálva ezzel emberek millióinak tüneteik enyhítésére vagy akár a gyógyulásra is.

Erőteljes májregeneráló hatását májrákban szenvedő betegeken végzett vizsgálatok Tudományos publikációinak sora támasztja alá.

A felsorolt összetett hatások miatt a májrák kiegészítő kezelésének hatékony kiegészítése lehet a Mecelium.