mecelium-doboz3dA MeCelium kapszula  4 féle gyógygomba: Ganoderma Lucidum, Lentinus Edobes, Grifola Frondosa és Agaricus Blazei gomba  erre a célra termesztett gombafonalaiból, azaz mycéliumából készül. Ezeknek a gombáknak a micéliumai (fonálzatai) a forrásai az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) szabadalmazott kivonatnak.

Gyártás folyamata:

A termesztési folyamatot követően az ún. mycélium massza enzim hozzáadásával egy speciális folyamaton megy át, majd ezt követően lezajlik a sterilizálás, a koncentrátum kinyerése, végül pedig a fagyasztva szárítása.

 A MeCelium a jelenleg forgalomban lévő legmagasabb AHCC hatóanyag tartalommal (400.9 mg) rendelkező termék!

A kiemelkedően magas AHCC hatóanyag tartalomnak köszönhetően a MeCelium jelentős mértékben járulhat hozzá egészségünk megőrzéséhez, vagy visszaállításához az orvosi kezelés és a megfelelő táplálkozás részeként.

Az AHCC nem minősül gyógyszernek, azonban a tudományos kutatások sora támasztja alá a kedvező eredményeket az AHCC –t fogyasztó kontrollcsoportoknál, még rákos betegeknél is.

Az AHCC kimagasló gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még idejében visszafordítható lehet több olyan kóros elváltozás, mely később jelentős egészségügyi kihívást eredményezhetne.

Japánban és az USA-ban a rákterápia kiegészítéseként is alkalmazzák az AHCC-t. Több száz orvosi cikk méltatja, csak Japánban több mint 10 könyv jelent meg az AHCC-ről.

Iktassa be Ön is étrendjébe a MeCeliumot, tegye ellenállóvá szervezetét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben!

(T)Egyen optimális életminőségéért!


MeCelium analízis