Napjaink közegészségügyi állapotai Európa-szerte elkeserítőek: a daganatos betegségek magas száma, a depressziós, stressz okozta betegségek óriási aránya jellemzi sajnos a magyar állampolgárokat is.

stressz-ahcc

Ez mind-mind olyan kóros állapot, amely elsősorban a nem megfelelő életvitelből fakad.Az egészséges táplálkozás, a mentális egészség, a nyugalom, a

stresszmentes környezet és kapcsolatok nagymértékben befolyásolják testünk-lelkünk harmóniáját, melynek köszönhetően sokkal védettebbek lehetünk a betegségekkel szemben.

Könnyű ezt mondani, gondolhatja a kedves olvasó, s valóban a mai kor embere, miközben életcéljait hajszolja, illetve sok esetben csupán a túlélést, létminimumot igyekszik biztosítani családja számára, képtelen magára az életre, az egészségére figyelni.

Míg 10-20 éve könnyű volt egészségesen táplálkozni (a megfelelő szabályok betartásával) , manapság az egészséges étel megfelelő mennyiségben szinte hozzáférhetetlen.

Ugyanez a helyzet a stresszmentes életmóddal is: valójában hozzáférhetetlen az átlagember számára.

Nem olyan sok ideje még lehetséges volt táplálék kiegészítők, kisegítő módszerek nélkül viszonylag egészségesen élni, manapság ezekre egyre nagyobb szükség van.

De mit tehet a stressz leküzdésében, az általános egészség visszaállításában, fenntartásában egy gyógygomba?

Ha sok stressz éri a mindennapok során, megerősítheti szervezetét a legmagasabb AHCC tartalmú gyógygomba kivonattal, a Mecelium-mal!

A gyógygombáknak bizonyítottan számos jótékony élettani hatása van, a Mecelium négyféle gyógygomba kivonatából készült.

Japánban ( itt szabadalmaztatták) már használják a rákterápiában, a kemoterápia mellékhatásainak kezelésében, de több fajta vírus (influenza, HPV vírus, kórházi vírusok) elleni kezelésben is. Vitamintartalma és egyéb jótékony hatásai miatt is közkedvelt, legfontosabb két hatásmechanizmusa viszont a természetes immunerősítés és a vírusellenes hatás.

A természetes immunválasz előidézése aktiválja testünk természetes védekezését, ezáltal jóval ellenállóbbak lehetünk, de sokkal energikusabbak is, könnyebben küzdhetünk meg a stesszhatásokkal is.