A tavaszi fáradtság nem betegség, csak egy átmeneti, kellemetlen állapot, amelyet a téli időszak velejárói idézek elő. Meleg napsütéssel köszönt Önre a tavasz, mégis erőtlennek, kedvetlennek érzi magát?

tavaszi fáradtság-mecelium

Egyre több lehetőség nyílik kiváló szabadidős, szabadtéri tevékenységekre, Ön mégis inkább a

szobában pihen, mert nincs energiája aktív kikapcsolódásra, mozgásra? Ha kérdésünkre adott válaszai igen, Ön elég nagy valószínűséggel tavaszi fáradtságban szenved.

Télen kevesebb testmozgást végzünk a szabad levegőn, kevesebb friss és természetes zöldséghez, gyümölcshöz jutunk, a hideg időjárás miatt magasabb kalóriatartalmú ételeket fogyasztunk, némi túlsúlyra is szert teszünk.

Tehát egészségügyi szakkifejezéssel élve: szervezetünkben egyrészt felhalmozódnak a méreganyagok, másrészt kiürültek a vitamin-és  ásványi anyag raktáraink.

Ez szervezetünk számára nem ideális állapot, ilyen esetben az immunrendszer is legyöngül, teljesítőképességünk, energiaszintünk csökken és ekkor halljuk természetgyógyászunktól, hogy méregtelenítésre és immunerősítésre van szükség, ugyanis ez minden természetes kúra, a természetes egyensúly visszaállításának alapja.

Hogyan járulhat hozzá energiaszintünk helyreállításához a Mecelium, mely jelenleg a piacon a legmagasabb AHCC-tartalmú készítmény?

A Mecelium természetes immunmodulátor, az alacsony molekulasúlyú, speciális eljárással kivont alfa-glükán a többi immunerősítő készítményeknél jóval gyorsabban felszívódik.  Egy japán világszabadalomnak köszönhetjük ezt a kiváló készítményt, a kutatási eredmények ígéretesek a rákterápia területén is.

Májregeneráló hatásán keresztül felgyorsítja a méregtelenítés folyamatát, melynek köszönhetően szervezetünk megkönnyebbül, és rengeteg energia szabadulhat fel.

Jótékonyan hat emellett a szív- és érrendszerre, a különböző fertőzések kivédésében is. Szerteágazó, együttes hatásmechanizmusaival az egész szervezetet energizálja. Csökkenti a különböző gyulladásokat, amelyek lehet, nem okoznak súlyos tüneteket, de fáradtságot, ernyedtséget eredményeznek.

Itt többet is megtudhat az AHCC hatásairól

Itt meg is rendelheti a Mecelium-ot